Welkom bij Shoopadoo

Shoopadoo is nieuwe, innovatieve Game-Dienst, die uw intelligentie uitdaagd en uw de kans geeft prijzen te winnen zoals een iPhone 11! De vragen worden speciaal uitgezocht voor maximaal speel plezier. Shoopadoo zorgt ervoor dat uw elke week, met verschillende katogerieën en moeilijkheidsgraden wordt uitgedaagd.

Mis het niet en zorg ervoor dat je lid wordt van de Shoopadoo familie!

Veel plezier,

Het Shoopadoo Team.

Producte

Actuele campagnes

Speel mee en win een iPhone 11!

Wanneer u vragen heeft, mail naar [cuca emailadres]

Winnaars

Tot nu toe zijn er nog geen winnaars bekend

Meest gestelde vragen

1. Hoe kan ik mij afmelden voor de dienst? Er zijn 3 mogelijkheden om de dienst te beëindigen:
1: Via SMS: U kunt een SMS met het woord STOP versturen naar [SHORTCODE]
2: Via E-Mail: U kunt een e-mail versturen naar [CUCA EMAIL].
3: Via de Telefoon: U kunt bellen naar +3228800398.
2. Hoe kan ik mij aanmelden voor Shoopadoo? Als u onze services tegenkomt, wilt u het misschien proberen. (Meestal wordt van u verwacht dat u een vraag of een puzzel beantwoordt die moet worden opgelost). Als je de puzzel hebt opgelost of de vraag hebt beantwoord, wordt je gevraagd om je mobiele telefoonnummer in te voeren in het vak dat op de website verschijnt. Na het invoeren van je nummer ontvang je een gratis bevestiging. Op het moment dat je het bevestigingsbericht ontvangt, is dat officiele bevestiging om mee te spelen voor een prijs.
3. Hoeveel kost deze dienst? Wanneer u zich aanmeldt voor deze dienst kost dat €6 per week.
4. Hoe betaal ik voor de dienst? Om de Shoopadoo-diensten op de website te bestellen, voert u eenvoudig uw mobiele telefoonnummer in en klikt u op "Volgende". Direct daarna ontvang je een sms (sms) van 911 met alle bestelinformatie. Beantwoord deze sms met OK, zodat de registratie kan worden voortgezet. De kosten worden in mindering gebracht op uw prepaid telefoonkaart of u wordt gefactureerd via het maandoverzicht van uw mobiele provider - afhankelijk van uw bestaande contract met uw provider.
5. Mijn kind is minderjarig en heeft zich aangemeld, wat nu? Op onze website en de promoties wordt erop gewezen dat mensen onder de 18 jaar alleen de uitdrukkelijke toestemming van hun ouders of verzorgers hoeven te krijgen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden als een minderjarige zich bij ons registreert zonder toestemming van de ouders. Om je af te melden, stuur je een sms met STOP naar 911 (op de telefoon van je kind). Of u kunt een e-mail sturen naar onze klantenservice en vragen om u af te melden schweiz@mob.support. We handelen volgens de richtlijnen van de mobiele operators.
6. Ik ben niet geabonneerd op deze service, waarom ontvang ik berichten?? U kunt zich mogelijk niet herinneren dat u zich bij onze service hebt geregistreerd. Als u zich wilt abonneren op onze service, ontvangt u eerst een bericht dat u moet bevestigen. Alleen dan ben je geregistreerd. Zorg er altijd voor dat niemand anders toegang heeft tot uw mobiele telefoon en dat niemand zich zonder uw toestemming kan abonneren op onze service met uw mobiele telefoonnummer. Controleer de ontvangen berichten en het nummer van waaruit ze zijn verzonden. Als een bericht niet afkomstig is van 911, neem dan contact op met de klantenservice van uw mobiele aanbieder.
7. Mijn vraag staat niet tussen de veelgestelde vragen? Stuur voor alle andere vragen een e-mail met uw vraag en telefoonnummer naar belgie@mob.support

Contact

Wanneer u vragen heeft, mail naar belgie@mob.support of bel naar +3228800398

Uw Shoopadoo-Team