Fortrolighedspolitik:

På baggrund af vores services registrerer vi personlige data fra kunder, deltagere og besøgende til vores websted(er) Mypengo Mobile er ansvarlig for opbevaringen og behandlingen af disse personlige data. Læs venligst denne fortrolighedspolitik grundigt.

Mypengo Mobile er meget engageret i beskyttelsen af sine kunders og besøgendes privatliv på sine websteder. Personoplysninger opbevares, behandles og sikres derfor omhyggeligt af os. Mypengo Mobile respekterer alle forpligtelser fra den generelle databeskyttelsesforordning fuldt ud (Forordning (EU) 2016/679) og anden databeskyttelseslovgivning. Mypengo Mobile har hovedsæde på Markerkant 1310 1314 AN Almere, Holland og er registreret under NL807495207B01

Personoplysninger

Når du besøger vores websted(er) eller ved tilmelding til deltagelse i en af vores reklamekampagner, en (mobil) tjeneste eller et nyhedsbrev eller hvis du allerede deltager i vores service, registrerer vi dine personlige oplysninger, efter du har afgivet et specifikt og informeret samtykke hertil, gennem et klart positivt tilvalg.
De personoplysninger vi gemmer og behandler er:

- Registrerings- og afregistreringsdatoer;
- E-mail;
- Telefonnummer;
- Oplysninger om din enhed
- IP-adresser og tidsstempler;
- Websteder du har besøgt før du besøger vores websted (såkaldte henvisnings-url);
- Oplysninger du frivilligt har indtastet på vores websted.

Vi bruger disse oplysninger til følgende formål:

- Til at forbedre vores services;
- Til at behandle eventuel deltagelse i konkurrencer, tilbud og andre sager;
- Til at give dig oplysninger om nye produkter og tjenester;
- Til at give oplysninger til tredjeparter for at gøre dem i stand til at sende dig tilbud og yderligere information via telefon og e-mail, medmindre du har fravalgt disse typer kommunikation

Dine personlige (kontakt) oplysninger kan leveres til virksomheder, som tilhører samme gruppe som Mypengo Mobile og til dens sponsorer og samarbejdspartnere. Disse parter kan også sende dig oplysninger om grupperabatter eller andre tilbud. Vi gemmer dine personoplysninger så længe du ønsker at vi sender dig information vedrørende nye produkter og services .

Din e-mailadresse

Din e-mailadresse kan anvendes til at informere dig (bedre) om forskellige typer tilbud, priser, besparelser og grupperabatter. Din e-mailadresse kan sommetider også bruges til at informere dig om forskellige typer kampagner og tilbud fra andre virksomheder. Sådanne virksomheder er nøje udvalgt på forhånd.

Dit mobiltelefonnummer

Dit (mobil) telefonnummer kan bruges til at indlede og tilbyde dig visse services og afslutte og gennemføre aftaler. Hvis du har angivet at du er interesseret, kan vi også bruge dit mobiltelefonnummer til at kommunikere med dig og holde dig orienteret om (ny) produkter og services.

Browsersessioner og IP-adresse

Vi bruger din computers IP-adresse. Denne IP-adresse er et tal, der automatisk tildeles til din computer, når du besøger internettet, såsom et af vores websteder eller startsider. Din computers IP-adresse kan bruges til at se, hvordan vores websted er blevet brugt og lave analyserer og rapporterer med ikke-identificerbare oplysninger.

Cookies

Vi bruger cookies på vores websted. Cookies placeres også via tredjeparter, som aktiveres af os. Vi placerer også funktionelle cookies, som sikrer et velfungerende websted. Vi bruger cookies til følgende formål:
- til at matche vores korrespondance med interesser for besøgende på vores websted;
- skade generelle statistikker og at få indblik i, hvordan vores websted og andre kommunikationskanaler bruges af besøgende;
- til at optimere vores services for vores besøgende inden for vores gruppe.

Tilbageholdelsespolitik

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe vi har brug dem til at opnå vores formål, som angivet i denne Fortrolighedspolitik eller for at overholde loven.

Ret til kontrol, rettelse, sletning og dataportabilitet

Du har altid ret til at kontrollere / inspicere de personoplysninger vi gemmer fra dig. Hvis disse oplysninger skulle være forkerte, kan du hjælpe os med at rette dem. Du har også ret til at bede os om at slette dine personlige oplysninger eller til at gøre dine personlige oplysninger tilgængelige for dig på en databærer. Anmodninger om dette imødekommes altid. Du kan udøve disse rettigheder ved at sende en e-mail til kontaktadressen på webstedet, ledsaget af en scannet kopi af dit pas og en nylig regning, hvor dit navn og adresse er nævnt. Alle de opgivne dokumenter vil blive ødelagt efter vi har behandlet din anmodning.

For at anmode om en kopi af dine oplysninger, send venligst en e-mail til dpo@mypengomobile.com

Log ud

Hvis du ikke længere ønsker at modtage informationer/e-mails fra info.dk@ccsupport.biz kan du når som helst framelde dig ved at klikke på linket i den meddelelse du modtager på din mobiltelefon og/eller ved at klikke på linket i den e-mail du har modtaget. Som et resultat modtager du ikke længere oplysninger som du kan være interesseret i.
Du kan blot blokere vores brug og levering af dine personlige oplysninger til vores søsterselskaber, sponsorer og partnere af Mypengo Mobile til at informere herom ved at sende en e-mail til dpo@mypengomobile.com

Sikkerhed

Baseret på arten af vores services og den tillid som folk skal have til Mypengo Mobile, tager vi alle relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at behandling af personoplysninger finder sted i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (forordning (EU) 2016/679).

Links til andre hjemmesider.

På dette websted ser du et antal hyperlinks til andre websteder. Vi kan ikke holdes ansvarlig for data administreringsaktiviteter for disse organisationer.

Myndighed vedr�rende personoplysninger

Selvfølgelig er vi glade for at hjælpe, hvis du har klager til behandlingen af dine personlige oplysninger. Ifølge loven om privatlivets fred har du også ret til at indgive en klage med Datatilsynet mod denne behandling af personoplysninger. I denne sammenhæng kan du kontakte Datatilsynet.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at lave ændringer og ændre vores fortrolighedserklæring.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os via info.dk@ccsupport.biz & Markerkant 1310 1314 AN Almere, Holland Vi vil svare dig for at diskutere eventuelle bekymringer inden for 2 arbejdsdage efter modtagelsen af din e-mail, dit opkald eller brev.

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på dette websted har vores fulde opmærksomhed og behandles omhyggeligt. Vi kan dog ikke garantere, at de viste oplysninger er 100 % korrekte. Denne fortrolighedserklæring blev senest ændret den 22. maj 2018